Copy of Eigen ontwerp

Zelf een idee?

Naast de standaard ontwerpen is het ook mogelijk om een eigen ontwerp te maken! stuur je idee en ik help je verder

Mail of app je eigen ontwerp naar info@didhome.nl / 0630797751

Om je ontwerp te kunnen snijden of graveren heb ik een vectorbestand nodig, Heb je nu geen vectorbestand.. no worries. Dan kan ik deze voor je maken! Naast gespecialiseerd te zijn in lasersnijden en -graveren is grafisch design namelijk ook een van de dingen die ik graag doe.

 

Wij denken met u mee! Wat heeft u nodig en wat wilt u. Naast onze bestaande producten is het ook mogelijk om producten op aanvraag te bestellen. Wij zijn gespecialiseerd in lasersnijden en -graveren, en hebben daarnaast ervaring in grafisch ontwerp. Dus als u zelf creatief wilt zijn en een idee heeft, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij waarderen de inbreng van onze klanten enorm, dit helpt ons bij het maken van innovatieve en trendy producten. Ieder item krijgt de aandacht die het verdient!

 

Lasersnijden / -graveren

Er zijn vele materialen die wij kunnen snijden en/of graveren, zoals hout, kurk, acryl, karton, leer, glas, spiegels, steen, etc. Neem contact met ons op als uw een idee heeft en wij zorgen voor een mooi resultaat.

Persoonlijke cadeaus

Op zoek naar een persoonlijk cadeau? Ontwerp het cadeau dan zelf. Voor een verjaardag, huwelijk, als bedankje, of gewoon zomaar. Wij lasersnijden- en of graveren jouw eigen ontwerp

Promotie / Originele relatiegeschenken

Heeft u promotionele producten of geschenken nodig voor uw bedrijf? Wij maken originele presentjes voor uw personeel en relaties. Met onze lasersnijder kunnen wij er een persoonlijke boodschap of logo aan toevoegen. Neem contact met ons op voor meer informatie.