Eigen ontwerp

Zelf een idee?

Mail of app je eigen ontwerp naar info@didhome.nl / 0630797751

Zie je van alles staan maar zit er net dat ene wat u zoekt niet tussen?

Stuur ons jouw idee, afbeelding of logo etc. en je ontvangt zo spoedig mogelijk van ons bericht of wij het voor u kunnen maken, kosten en levertijd. 

Om bestanden te kunnen snijden dienen wij een vectorbestand te hebben, rechtstreeks vanaf een foto is met snijden dus niet mogelijk. 

 

Bij interesse kunt u ons de foto mailen naar info@didhome.nl en bij vragen mag u altijd contact met ons opnemen via mail of bellen naar 0630797751

PS: Het is natuurlijk ook mogelijk een foto en / of tekst te laten graveren op ander hout, materiaal of bijvoorbeeld een borrelplank.

Wij denken met u mee! Wat heeft u nodig en wat wilt u. Naast onze bestaande producten is het ook mogelijk om producten op aanvraag te bestellen. Wij zijn gespecialiseerd in lasersnijden en -graveren, en hebben daarnaast ervaring in grafisch ontwerp. Dus als u zelf creatief wilt zijn en een idee heeft, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij waarderen de inbreng van onze klanten enorm, dit helpt ons bij het maken van innovatieve en trendy producten. Ieder item krijgt de aandacht die het verdient!

 

Lasersnijden / -graveren

Er zijn vele materialen die wij kunnen snijden en/of graveren, zoals hout, kurk, acryl, karton, leer, glas, spiegels, steen, etc. Neem contact met ons op als uw een idee heeft en wij zorgen voor een mooi resultaat.

Persoonlijke cadeaus

Op zoek naar een persoonlijk cadeau? Ontwerp het cadeau dan zelf. Voor een verjaardag, huwelijk, als bedankje, of gewoon zomaar. Wij lasersnijden- en of graveren jouw eigen ontwerp

Promotie / Originele relatiegeschenken

Heeft u promotionele producten of geschenken nodig voor uw bedrijf? Wij maken originele presentjes voor uw personeel en relaties. Met onze lasersnijder kunnen wij er een persoonlijke boodschap of logo aan toevoegen. Neem contact met ons op voor meer informatie.